Full Page Slider

Trakteer je toekomstige gasten op een indrukwekkende presentatie van je restaurant of je producten. Foto’s maken is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. En de bezoekers van je website verwachten ook een indrukwekkende sfeerimpressie. Just do it.

Full Page Slider

Wil je veel en grote foto’s van je restaurant laten zien maar toch laten zien dat de website doorloopt onder de foto (scrollen)? Dat kan met de Full Page Slider. Het beheren van de foto’s is erg makkelijk. Je kan dus regelmatig je foto’s vervangen.

Transparant

Je ziet bovenin dat het logo en het menu over de foto’s zijn geprojecteerd. Dat maakt dat er nog meer foto zichtbaar is. Het is een aparte optie per pagina en kan overal ingesteld worden. Met grote foto’s is er wel een klein nadeeltje. Je moet namelijk altijd zorgen voor voldoende contrast tussen logo/menu en de foto om logo en menu zichtbaar te houden. Omdat de kleuren van logo en menu vast staan, moet je dus altijd foto’s kiezen met tegengestelde kleuren: Contrast.

What’s next?

Indien je alle sliders voor foto & video hebt bekeken, wordt het tijd om eens te kijken hoe je je menukaarten kan presenteren.

Al genoeg gezien gezien, maar toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Webtail.

Al overtuigd en wil je snel een nieuwe website? Kies dan voor het intake-formulier. Na telefonisch contact gaan we aan de slag. Misschien heb je dan morgen al een nieuwe website.

WordPress Video Lightbox