Geen website zonder e-mailadressen. Naast het normale gebruik van e-mailadressen, gebruiken we de e-mailadressen ook om formulieren die op de website staan, te versturen. Op die manier kunnen klanten in contact komen met jou of je bedrijf op elk gewenst moment. 

Installeren van mailadressen

Nadat je domein is geregistreerd en het hostpakket geïnstalleerd, kunnen de e-mailadressen worden aangemaakt. Van Webtail ontvang je van elk mailadres de accountgegevens. Vaak worden de e-mailadressen gebruikt door meerdere of verschillende personen, op verschillende apparaten en met verschillende mailprogramma’s.

Met wat aanwijzingen kun je zelf je mailaccount instellen. Vanwege de verschillende situaties kan Webtail (helaas) geen garantie geven op de installaties. Wel krijgt elke website een extra webpagina met online webmailprogramma Roundcube. Met dit programma op je eigen website kun je mail lezen, behandelen en versturen. Deze mooie applicatie is ook (gratis) verkrijgbaar als App op IOS en Android.

[button link=”http://www.webtail.nl/co-creatie/” color=”blue” size=”big”]Wat kunnen we voor je doen? ›[/button] [button link=”http://www.webtail.nl/tarieven-webtail/” color=”orange” size=”big”]Alle tarieven ›[/button] [button link=”http://www.webtail.nl/contact-2/” color=”blue” size=”big”]Contact? ›[/button]