Elke website heeft een adres nodig. Een webadres. We noemen dat een domein. Webtail kan jouw domein zoeken, onderzoeken, registreren of verhuizen.

Jaarlijkse kosten

Bij Webtail betaal je geen administratiekosten voor het vastleggen van een nieuw domein, maar wel de jaarlijkse kosten van €15,-.

Domeinen worden jaarlijks afgerekend omdat er ook jaarlijkse kosten in rekening gebracht worden door de nationale overheden. In Nederland is dat Stichting Internet Domeinen Nederland (www.sidn.nl). Alle domeinen worden geregistreert op jouw persoonlijke naam, aangevuld met de naam van je bedrijf of organistie. Dit garandeert dat het domein altijd van jou blijft ongeacht wat er in de toekomst gebeurt met Webtail. Toch fijn om te weten. Overigens registreren veel webbouwers domeinen op eigen naam en niet op die van de klant. Onhebbelijk maar vooral erg lastig als de relatie beëindigd wordt. 

Alleen voor klanten Webtail

Onze domeinregistratie en hosting bieden we alleen aan aan de mensen en bedrijven die ook een website bij ons hebben. We zijn tenslotte geen domeinprovider. Wel registreren we aanvullende domeinen voor doorverwijzingen etc.. 

Verhuizing van domeinnamen

Vaak hebben onze nieuwe klanten al een website of alleen een domeinnaam. Voor ons is dat geen probleem, we kunnen werken op alle systemen van alle providers (HostNet, Yourhosting, XS4all, etc.). We bieden onze klanten altijd aan domein, hosting en website bij één leverancier te plaatsen, liefst natuurlijk bij Webtail. Helaas gebeurt het regelmatig dat alle administratieve gegevens van de host of domein kwijt zijn. Ook dan gaan we aan de slag om jouw betaalde diensten weer online in beeld te krijgen. Mocht dit herkenbaar voor je zijn, lees dan ons artikel over ‘problemen met domeinregistratie‘.

[button link=”http://www.webtail.nl/co-creatie/” color=”blue” size=”big”]Wat kunnen we voor je doen? ›[/button] [button link=”http://www.webtail.nl/tarieven-webtail/” color=”orange” size=”big”]Alle tarieven ›[/button] [button link=”http://www.webtail.nl/contact-2/” color=”blue” size=”big”]Contact? ›[/button]