loader
MENU

Wat kunnen we voor je doen?

Wat we ook voor je doen, er is altijd sprake van samenwerking en vertrouwen tussen jou en de experts van Webtail. Dat vinden wij erg belangrijk, want wij weten alles over online marketing en jij weet alles over jouw business. Het samenvoegen van deze twee werelden is een voorwaarde voor succes. En omdat we al dertig jaar werken met uiteenlopende branches is er een dikke kans dat wij kunnen ‘meepraten’ over jouw vak.

Co-Creatie

Elke nieuwe website is resultaat van een creatieve samenwerking. Wij brengen technische kennis en een ruime ervaring in online marketing in. Jij levert kennis & ervaring over je diensten, producten, maar ook je wensen over presentatie, doelen en doelgroepen. Via een voor publiek afgesloten tijdelijk webadres kunnen we samenwerken aan een nieuw online avontuur.

Doe het lekker zelf!

Nee, wij zijn niet lui. Maar we vinden dat ‘zelf doen’ zorgt voor gebruikerservaring die hard nodig is bij het actueel houden van je website. De tijd van statische websites is wel voorbij. Moderne websites versterken een bedrijf door nieuwe informatie (lees: externe communicatie) te publiceren en te delen via allelei platformen. Tegelijkertijd worden websites die regelmatig nieuwe inhoud krijgen, veel beter gewaardeerd door zoekmachines. O ja, misschien moeten we er even bij vermelden dat WordPress niet moeilijker is dan Word of Excel en dat je overal ter wereld, op elk apparaat met een internet verbinding aan je website kunt werken: “Leuk kunnen we het wel maken, en makkelijk ook…”.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Elke nieuwe website is maatwerk. Dus lichten we altijd onze werkzaamheden persoonlijk toe. Hier volstaan we met een korte lijst van wat we voor je kunnen doen:

Domeinregistratie

We registreren jouw unieke domeinnaam. Indien je al een domein of zelfs hosting hebt, gaan we kijken of alles nog klopt en bruikbaar is. En ben je de gegevens kwijt, gaan wij aan de slag om alle accountgegens weer boven water te krijgen. 

Hostingpakket

Je website heeft een plekje op internet nodig waar de software kan draaien en waar je domein naar kan verwijzen. We noemen dit hosting. Je kan hosting overal aanvragen, maar dankzij een hostpakket bij Webtail kunnen we samen snel analyseren en aanpassingen maken. 

E-mailadressen

Bij elke hostpakket krijg je vijf e-mailadressen. Gratis. Maar als je meer e-mailadressen nodig hebt, kan dat natuurlijk ook. Gebruik je e-mailadres op je computer, je smartphone en op je tablet. Het kan allemaal en tegelijkertijd. 

WordPress installatie

Webtail voert dagelijks installaties van WordPress uit. Naast de basisinstallatie installeren we altijd extra modules waarvan wij vinden dat ze onmisbaar zijn. Van elke installatie krijg de opdrachtgever alle gegevens. Niet dat je direct iets kan met die gegevens, maar je kunt ze geven aan elke WordPress specialist die iets voor je kan betekenen.

Installatie standaard ontwerp

WordPress kent talloze gratis en betaalde ontwerpen die eenvoudig gewisseld kunnen worden. Indien je een keuze kunt maken uit de duizenden ontwerpen die beschikbaar zijn, installeren we die voor je. 

Handleidingen, tips & trucs

Webtail zorgt voor handleidingen, instructies, video’s en geeft regelmatig tips over het gebruik van WordPress, het thema dat we gebruiken voor jouw website of andere zaken zoals domeinen, hosting, MailChimp, mailaccounts, etc.

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring