loader
MENU

Open Coffee Zwolle

Voor Open Coffee Zwolle, waarvan Joost één van de organisatoren is, maakte Webtail een website gebaseerd op hetzelfde ontwerp als de website van Webtail zelf.

Drie stappen model

De website heeft een routing volgens het drie stappen model van Webtail: Introduceren (1), Informeren (2) en Converteren (3). Met converteren bedoelen we dat de ondernemers van Zwolle (e.o.) lid kunnen worden van de Open Coffee Zwolle. Vanaf dat moment wordt er gecommuniceerd over de bijeenkomsten via nieuwsbrieven en eventueel Linkedin. Eenvoudig en effectief.

Verdieping: Blog

Voor de leden die de website af en toe bezoeken is er de blog-sectie. Hierin kunnen de leden de verslagen van de bijeenkomsten lezen, indien er wat te vertellen viel. Op die manier kunnen we ook de ondernemers die presentaties geven, wat extra aandacht geven voor hun producten of diensten.

Zien?

Je kunt de website van Open Coffee Zwolle zien op www.opencoffeezwolle.nl. Op de website vind je vermeldingen van Webtail, want we werken natuurlijk wel aan onze zichtbaarheid.

Ben jij een organisator van een Open Coffee, ergens in het land en zoek je een strakke website voor jouw netwerk club? Dan zou je dit ontwerp kunnen krijgen, tegen kostprijs. Neem daarvoor contact op met Webtail.

Project Details

Opdrachtgever: Zwolle
Datum: 12/02/2014
Categorie: Fullscreen Websites
Webadres: http://www.opencoffeezwolle.nl

 

© Webtail 2018 | Wordpress, domeinen, hosting & marketing