loader
MENU

Online vis bestellen

Wie dacht er vijf jaar geleden dat de meeste schoenen via internet verkocht zouden worden? Niemand toch? Wij ook niet. Toch maken webshops nu in heel veel branches een ongekende opmars. En zo bouwden we ook een webshop voor een viswinkel. Tot onze verbazing worden er dagelijks visschotels besteld.

Maatwerk Webshop

De webshop van Vishandel Theo Muys is maatwerk van Webtail. Natuurlijk gebruiken we de standaardmodule Woocommerce, maar die is flink uitgebreid met extra plugins om het de klanten mogelijk te maken visschotel zoveel mogelijk zelf samen te stellen. Een goed voorbeeld daarvan is de zalmschotel die bestaat uit een zalmsalade en zes vissoorten. Die vissoorten mag de klant zelf kiezen. Daarna kan de klant ook nog extra vissoorten bestellen. En andere eis is dat de schotel voor minimaal vier personen besteld moet worden, terwijl de prijzen per persoon worden berekend. Gelukkig houdt Webtail van uitdagingen. ››› Bekijk de visschotel.

Maatwerk actuele aanbiedingen

De website van Vishandel Theo Muys heeft nog een functie is uniek is. De website laat alle actuele aanbiedingen op de voorpagina zien. De beheerder kan alle aanbiedingen van te voren invoeren. De juiste dag- of weekaanbieding wordt getoond op de juiste dag. Mooi maatwerk van Webtail.

Wat kost zo’n maatwerk website/webshop?

Voor een website/shop met hele specifieke wensen moet eerst een vooronderzoek gedaan worden. Aan de hand van dat vooronderzoek, stellen we een offerte op. De kosten hangen af van de wensen (vanzelfsprekend) maar ook van de samenwerking. Wanneer je zelf de producten op de webshop wilt invoeren, scheelt dat heel veel kosten. Neem contact op met Webtail voor een telefonisch advies.

Project Details

Opdrachtgever: Vishandel Theo Muys
Datum: 01/07/2016
Categorie: Webshops
Webadres: http://www.vishandeltheomuys.nl

 

© Dataproces B.V. 2018 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring